Vrancken helpt ook bij autoruitschade!

Een barst of sterretje in een autoruit begint vaak klein, als onopvallend barstje of sterretje ergens in de hoek of bovenin. Maar langzaam maar zeker wordt de barst of ster groter, en daarmee ook hinderlijker. Hoe langer u ermee doorrijdt, hoe groter de kans wordt dat de schade lastige of zelfs gevaarlijke situaties tot gevolg heeft. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk na het opmerken van de schadeactie te ondernemen om de schade te laten herstellen. 

Het mooie is dat dat gewoon kan bij ABS Autoherstel Vrancken. We staan er uiteraard bekend om dat we autoschade herstellen. Echter, veel mensen weten niet dat daar ook ruitschade onder valt! Maar ook dat valt onder expertise. Kom dus gewoon naar ons. En hoe eerder hoe beter. Want hoe eerder je een afspraak maakt, hoe groter de kans dat de ruit niet vervangen hoeft te worden.  Ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto. Maar ook als de autoruit wél moet worden vervangen kunnen wij daarvoor zorgen. We bieden dezelfde kwaliteit als de originele autoruit. We zijn volledig gecertificeerd om alle voorkomende schade aan autoruiten te mogen herstellen en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de auto-industrie. Zo kunt u na een bezoek aan ABS Vrancken veilig de weg weer op – en dat is ons doel.  

Als u met schade aan uw autoruit naar ons toe komt, beoordelen we eerst of de schade te verhelpen is. Met behulp van onze speciale harssoort kunnen we in veel gevallen de schade onzichtbaar herstellen. Is het verstandig om de ruit te vervangen, dan bespreken we dat altijd eerst met u. U krijgt dan een prijsopgave van ons die eerlijk en overzichtelijk is, en die u nergens toe verplicht. 

Omdat wij voldoen aan alle certificeringen en normeringen om autoruiten te mogen herstellen en vervangen, worden de kosten van het herstellen of vervangen van uw autoruit in veel gevallen vergoed door de autoverzekeraar. We hebben een contract met circa 80% van de autoverzekeraars. Uiteraard dient autoruitschade dan wél onder de dekking van uw autoverzekering te vallen. U bent voor het laten herstellen of vervangen van uw autoruiten dus zéker niet gebonden aan landelijk opererende ketens. In principe wordt de schade door ons hersteld terwijl u wacht, en als het wat langer gaat duren is er vaak een leenauto beschikbaar.

Dus heeft u een sterretje in een van uw autoruiten? Of heeft u grotere ruitschade? Denk dan ook aan ABS Vrancken. Een afspraak is zo gemaakt via onze contactpagina. Of bel het speciale, altijd bereikbare telefoonnummer van ABS bij ruitschade: 0900-66 11111. We zorgen er graag voor dat u snel weer veilig de weg op kunt.