Tesla hersteller voor Limburg

Autoschade Vrancken is Tesla Approved Body Shop en daarmee het officiële en gecertifieerde Tesla schadeherstelbedrijf voor Limburg.

Uw Tesla is bij Autoschade Vrancken dan ook in goede handen. Wij maken deel uit van de door Tesla gekeurde carrosseriebedrijven en werken met door Tesla opgeleide een gecertificeerde mensen en zijn uitgerust met de middelen om Tesla-voertuigen te repareren volgens de originele voertuigspecificaties. Hierdoor blijft de structuur behouden en wordt het voertuig goed afgewerkt.

Een Tesla is van begin af aan ontwikkeld is om de veiligste auto op de weg te zijn en heeft een score van 5 sterren in alle categorieën van de crashtests van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) en de 5 sterren veiligheidsscore van de Euro NCAP.

Het ontwerp van Tesla’s carrosserieën is gebaseerd op de meest geavanceerde structuurtechnieken voor aluminium behuizingen, extrusies en gestempelde panelen in combinatie met de nieuwste technologieën voor het lassen van aluminium en lijmverbindingen.

Tesla eist dan ook de hoogste norm van de door Tesla gekeurde carrosseriebedrijven en controleren dit aan de hand van strenge trainingen en beoordelingen van alle technici die aan uw voertuig werken. De technici worden getest op hun vaardigheden in het lassen van aluminium, zodat de kritisch veilige lasverbindingen voldoen aan de OEM-specificaties, net als de lijmverbindingen en mechanische verbindingen die worden gebruikt voor de constructie van uw Tesla.

Wij beschikken over een aparte werkplaats, speciaal ingericht om uw Tesla optimaal te kunnen herstellen. Uw Tesla wordt volgens fabrieksvoorschriften hersteld, waardoor ook de veiligheid van uw auto gewaarborgd blijft.

Als Tesla goedgekeurd schadeherstelbedrijf worden wij gecontroleerd en ondersteund door het personeel van het Tesla Body Repair Programma, dat ervoor zorgt dat u onbezorgd en veilig kunt blijven genieten van uw Tesla.

tesla-approved-body-shop

Uw Tesla
bij ons in goede handen


Reactie formulier

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Vul het formulier hieronder in en klik op de button “Verstuur”. Om uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk te kunnen afhandelen verzoeken wij u om de invulvelden volledig en correct in te vullen.

* verplicht veld

Contactgegevens


BEEKDAELEN (SCHINNEN)


Breinderveldweg 4-6
6365 CM BEEKDAELEN

Naast A76, industrieterrein Breindert

T 046 - 477 08 88


MAASTRICHT


Galjoenweg 71
6222 NT MAASTRICHT

Beatrixhaven, naast Radrema

T 043 - 76 311 40