Extra diensten

Zoals velgenreparaties, ruitschade herstel, montage en uitbalanceren banden.

Bij Autoschade Vrancken zijn onze werkplaatsen ingericht om naast schade aan plaatwerk en carrosserie ook schade aan velgen en banden te repareren. Naast nieuwe banden, kunnen we uiteraard ook de banden uitbalanceren.

Elke schade aan uw autoruit is te repareren bij Autoschade Vrancken door middel van onze autoruitreparatie techniek. Ruitschade aan uw voorruit kan bijvoorbeeld ontstaan door inbraak, aanrijding of steenslag. Als de schade het toelaat wordt alleen het gaatje, sterretje of pit gerepareerd met een hars. Hierdoor hoeft niet de complete ruit vervangen te worden wat resulteert in een lagere schadelast.

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit gegarandeerd is.


Autobanden voor elk seizoen

Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een breed assortiment zomerbanden, winterbanden of all season banden. Goedkope autobanden, autobanden aanbieding of gewoon op zoek naar nieuwe autobanden?

Veiligheid door goede autobanden

Het banden assortiment van ABS Autoherstel Vrancken bestaat uit een gevarieerd aanbod van topmerken, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan! Banden leggen contact met het wegdek, daarom is goede grip, controle en een perfecte wegligging van groot belang.

Autobanden prijzen verschillen uiteraard per type autoband dat u nodig hebt. Zomerbanden, winterbanden, of kiest u voor all-season banden? Met of zonder velgen?

Wij helpen u graag op weg. Bestel zelf via onze ABS banden webshop of neem contact met ons op voor de juiste banden voor ùw auto.


ABS Banden Webshop


BEEKDAELEN (SCHINNEN)


Breinderveldweg 4-6
6365 CM BEEKDAELEN

Naast A76, industrieterrein Breindert

T 046 - 477 08 88


MAASTRICHT


Galjoenweg 71
6222 NT MAASTRICHT

Beatrixhaven, naast Radrema

T 043 - 76 311 40

We zien u graag!
Tevreden vertrekken!