Professioneel herstel

Kwaliteit? Uiteraard! Dat is onder andere de juiste keuzes maken: Herstellen of vervangen?

Demontage, plaat- en spuitwerk en montage: onze medewerkers garanderen kwaliteit tijdens elke minutieuze stap in het proces. Of een onderdeel nu vervangen of hersteld moet worden. Met hun vakmanschap en onze modern ingerichte werkplaats is geen klus te groot of te klein. Schadeherstel gaat bij Autoschade Vrancken verder dan plaat- en spuitwerk; ook elektronische en motorische mankementen worden snel opgespoord en gedegen verholpen.

Natuurlijk voldoen wij aan de eisen van BOVAG, en herstellen we met behoud van fabrieksgarantie.


Snel en vakkundig

De oorzaak van schade loopt uiteen van een aanrijding tot inbraakschade of een lelijke kras. Wij herstellen niet alleen conventionele schade, zoals glasbreuk of deuk, maar repareren ook uw dashboard of (lederen) bekleding. Als carrosseriebedrijf herstellen wij ook op het oog onzichtbare schade. Schade aan ex- en interieur wordt uitgewist alsof het er nooit was.

ABS Autoschade Vrancken is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en wij werken binnen de gestelde normen waarmee het milieu wordt gespaard.

Neem een 360 graden rondom kijkje in onze werkplaats in Schinnen >


Duurzaam repareren
Een compleet overzicht van onze all-in services:

Schadeherstel
‘Schadeherstel’ in de meest ruime zin, van carrosserie tot plaatwerk en van elektronica tot motor. Wat stuk is, wordt hersteld. Vakkundig en snel, zonder enige concessie aan kwaliteit. Bekijk de video:

Uitdeuken met en zonder spuiten
Onverbiddelijke hagelsteen of paaltje bij het parkeren? Uitdeuken zonder spuiten is de oplossing. Komt de lak niet ongeschonden uit de strijd, dan mét spuiten uiteraard. Bekijk de video:

Spot repair
Lak beschadigd maar niet gedeukt? Spot repair – plaatselijk bijspuiten – is de oplossing. Zonder kleurverschil uiteraard. Bekijk de video:

Dashboardreparatie en –vervanging
Dashboard gebarsten of gescheurd? Al naar gelang de schade wordt het gerepareerd of vervangen. Ook hier weer naadloos. Bekijk de video:

Herstellen van bekleding
Ook uw bekleding kan beschadigd raken; het herstel hiervan is hoogst specialistisch.
Ook dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Kunststof lassen
Kunststof bumpers worden waar mogelijk ‘gelast’, zodat ook hier niets meer herinnert aan uw ongeluk.

Reinigen
Uw auto wordt gereinigd afgeleverd. Wenst u een optionele leerbehandeling of showroom cleaning? Ook dit kan; informeer naar de mogelijkheden.

De kwaliteit van onze reparaties garanderen we. ‘Kwaliteitsgarantie’, noemen we dat. Het enige spoortje dat na herstel nog van ons rest, is uw tevredenheid. ‘Tevredenheidsgarantie’,
heet dat, van Autoschade Vrancken.


BEEKDAELEN (SCHINNEN)


Breinderveldweg 4-6
6365 CM BEEKDAELEN

Naast A76, industrieterrein Breindert

T 046 - 477 08 88


MAASTRICHT


Galjoenweg 71
6222 NT MAASTRICHT

Beatrixhaven, naast Radrema

T 043 - 76 311 40