Ruitschade? Welke ruitschade?

Bij ruitschade kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met ABS Autoherstel: 0900-6611111

Elke schade aan uw autoruit is te repareren bij ABS Autoherstel Vrancken door middel van onze autoruitreparatie techniek. Ruitschade aan uw voorruit kan bijvoorbeeld ontstaan door inbraak, aanrijding of steenslag. Als de schade het toelaat wordt alleen het gaatje, sterretje of pit gerepareerd met een hars. Hierdoor hoeft niet de complete ruit vervangen te worden wat resulteert in een lagere schadelast. Bovendien is de schadereparatie klaar terwijl u wacht.

Autoruit vervangen kosten

De kosten van een autoruitschade zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Gaat het alleen om het herstellen van een sterretje of moet wellicht de gehele voorruit vervangen worden? Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de kosten van autoruitreparatie of autoruit vervangen. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kun u terecht bij een van onze vestigingen.

Autoruiten met originele kwaliteit

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit gegarandeerd is.BEEKDAELEN (SCHINNEN)


Breinderveldweg 4-6
6365 CM BEEKDAELEN

Naast A76, industrieterrein Breindert

T 046 - 477 08 88


MAASTRICHT


Galjoenweg 71
6222 NT MAASTRICHT

Beatrixhaven, naast Radrema

T 043 - 76 311 40


Glasgarant

de9aef9c815669e144450a011e4222435dedf650ABS Autoherstel is ketenbreed aangesloten bij Glasgarant, een initiatief van Schadegarant waarmee de klant verzekerd is van kwalitatief hoogstaande ruitschadereparatie. Glasgarant is een initiatief van de Stichting Schadegarant. Bij Glasgarant zijn alle partijen aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen.