Vrancken: dé Tesla schadespecialist in uw buurt!

ABS Autoherstel Vrancken is al meer dan vijftig jaar lang hét adres in Zuid-Limburg voor het herstellen van autoschade. In Schinnen en Maastricht werken inmiddels in totaal 25 vakkundige en gemotiveerde medewerkers die samen over het juiste vakmanschap, de modernste technieken en uitstekende faciliteiten beschikken om alle mogelijke autoschade te kunnen en mogen herstellen.  De bezielende leiding is in handen van Dennis Vrancken, die in 2005 de touwtjes overnam van zijn vader Jan. Dennis werkt al vanaf zijn 17e in de zaak en had er op dat moment al een goede 16 dienstjaren op zitten. Tot op de dag van vandaag zijn zijn visie en inspiratie leidend in ons mooie bedrijf. 

In onze vestigingen kunnen we schade aan alle automerken herstellen, ook elektrische merken als Tesla. Traditioneel aangedreven en hybride auto’s kunnen in principe overal worden hersteld, maar dat geldt niet voor elektrische auto’s. Wij zijn zelfs als een van de weinige schadeherstelbedrijven in Nederland Tesla Erkend Hersteller. En daar zijn we trots op. Tesla is op technisch gebied fundamenteel anders dan alle traditionele en hybride auto’s. Het heeft alle standaarden en gewoonten op autogebied min of meer overboord gezet en gezegd ‘Wij doen het op onze eigen manier’. Niet alleen de brandstof, maar ook bijvoorbeeld de carrosserie, de boordcomputer en de bedrading zijn anders. Dat vraagt ook om anders opgeleide monteurs. Inmiddels hebben we vier monteurs onder ons dak die volledig gecertificeerd zijn conform de normen van Tesla, waardoor ze over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om schade aan een Tesla te kunnen herstellen. Het certificaat van Tesla wordt pas afgegeven na beoordelingen en strenge controle van de technici die aan Tesla’s gaan werken. Zij worden na hun opleiding, die door Tesla zelf verzorgd wordt, getest op hun vaardigheden in het lassen van aluminium en de behandeling van de lijm- en mechanische verbindingen die worden gebruikt voor de constructie van een Tesla.

Het is een bewuste keuze om ons te richten op Tesla en de hoge kwaliteitseisen die daarmee samenhangen. Want wie kan voldoen aan de hoge standaard van Tesla kan ook schade aan andere elektrische automerken herstellen. Steeds meer automerken hebben ook elektrische modellen in hun assortiment, ook die kunnen we door onze uitgebreide kennis herstellen. Bovendien stuurt Europese regelgeving aan op toename van elektrisch verkeer op de internationale wegen in de nabije toekomst. Door ons te richten op Tesla is Vrancken voorbereid op de toekomst. Uiteraard blijft de service zoals u die van ons gewend bent: Optimaal!  

Heeft u schade aan uw Tesla, of aan ander merk? Wij zijn vakkundig, vertrouwd en snel. Maak daarom snel een afspraak met ons voor de reparatie van uw auto.