InShared kiest opnieuw exclusief voor ABS Autoherstel

InShared heeft besloten om de exclusieve samenwerking met ABS ook de komende drie jaar te continueren. Het nieuwe contract werd op maandag 6 februari officieel ondertekend in Arnhem. 

Partner in business
InShared en ABS Autoherstel werken inmiddels ruim zeven jaar samen. “ABS Autoherstel is met de ontwikkeling van InShared meegegroeid en heeft bewezen dat zij met innovatieve oplossingen een partner in business voor ons zijn. In onze branche zijn prijzen en voorwaarden steeds minder onderscheidend maar emotie en klantbeleving des te meer”, Fleur Dujardin, directeur van InShared. “De komende drie jaar gaan wij de samenwerking met ABS Autoherstel verder uitbouwen om onze processen en de klantreis verder te optimaliseren.”

Trots
Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel is trots op de samenwerking met InShared. “Alleen door intensief en langdurig samen te werken kunnen wij het beste van onszelf laten zien. Samen met onze opdrachtgever blijven we zoeken naar de beste werkwijze en naar nieuwe concepten om de InShared-klant steeds beter van dienst te zijn”, aldus Nico Stolk.

ABS Autoherstel is met 78 vestigingen een van de grootste schadeherstelketens van Nederland. Het herstellen van autoschade is de kern van de activiteiten. Doel is de automobilist volledig te ontzorgen door allerlei diensten en producten onder één dak aan te bieden. Zo kan men bij ABS Autoherstel bijvoorbeeld ook terecht voor glasherstel, banden en caravan- en camperschade.

InShared, opgericht in 2009, is een online schadeverzekeraar die verzekeren net zo makkelijk heeft gemaakt als internetbankieren. Dat resulteert in hoge klanttevredenheid aan de ene kant en lage kosten – en daarmee premies – aan de andere kant. InShared is bovendien de eerste verzekeraar die eventuele overwinsten gegarandeerd terugbetaalt aan haar klanten.