Ruitschade?
Welke ruitschade?

Bij ruitschade kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met ABS Autoherstel: 0900-6611111

Elke schade aan uw autoruit is te repareren bij ABS Autoherstel door middel van onze autoruitreparatie techniek. Ruitschade aan uw voorruit kan bijvoorbeeld ontstaan door inbraak, aanrijding of steenslag. Als de schade het toelaat wordt alleen het gaatje, sterretje of pit gerepareerd met een hars. Hierdoor hoeft niet de complete ruit vervangen te worden wat resulteert in een lagere schadelast. Bovendien is de schadereparatie klaar terwijl u wacht.

Autoruit vervangen kosten

De kosten van een autoruitschade zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Gaat het alleen om het herstellen van een sterretje of moet wellicht de gehele voorruit vervangen worden? Onze deskundige medewerkers van ABS Autoherstel kunnen u alles vertellen over de kosten van autoruitreparatie of autoruit vervangen. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kun u terecht bij een van onze vestigingen.

Autoruiten met originele kwaliteit

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit gegarandeerd is.