ABS Autoherstel
ketenbreed aangesloten bij Glasgarant

Vanaf 1 april is ABS Autoherstel ketenbreed aangesloten bij Glasgarant, een initiatief van Schadegarant waarmee de klant verzekerd is van kwalitatief hoogstaande ruitschadereparatie. De samenwerking is voor ABS Autoherstel een bekroning op de investeringen die gedaan zijn in opleidingen, materialen en efficiency voor zowel autoschade- als glasschadeherstel, en betekent een verbreding en verdieping van het dienstenpakket.

One-stop-shop

Voor ABS Autoherstel is dit een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van een one-stop-shop concept voor autoschadeherstel. De voordelen voor opdrachtgevers zijn helder. Eén aanspreekpunt voor alle schades en vakkundig herstel. Klanten van ABS kunnen rekenen op vakkundig autoschade- en glasschadeherstel, een kortere doorlooptijd omdat autoschade- en glasschadeherstel onder één dak is samengebracht en in de meeste gevallen een lager eigen risico.

Kwaliteit in het ABS-netwerk

‘Het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in opleidingen, materialen en mensen op het gebied van glasschadeherstel. Dat we als keten aangesloten zijn bij Glasgarant, bevestigt dat wij een vertrouwde partner zijn voor opdrachtgevers en leveranciers. Een belangrijk onderdeel van onze ambitie om te groeien in gestuurde schadestroom wordt nu gerealiseerd’, aldus Wijnand Mebius, directeur van ABS Autoherstel.

Over Glasgarant

Glasgarant is een initiatief van de Stichting Schadegarant. Deze stichting is succesvol met schadestroomstimulering van carrosserieschades. Dit concept wordt sinds 2009 tevens toegepast op autoruitschades onder het label Glasgarant. Bij Glasgarant zijn alle partijen aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen.

de9aef9c815669e144450a011e4222435dedf650